Chris Brown wil af van slechte imago

Geschreven door op 6 november 2012 om 16:26
Chris Brown - Foto: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons

Ondanks zijn Bad Boy imago heeft Chris laten weten tegenwoordig heel vredelievend te zijn. Hij probeert dan ook om van zijn slechte imago af te komen.

In 2009 ging hij zoals iedereen wel weet volledig over de schreef toen hij zijn vriendin Rihanna zwaar toetakelde op de vooravond van de Grammy Awards. Chris worstelt sindsdien met zijn negatieve verleden. Hij heeft nu echter laten weten hoe dan ook weer een positieve invloed op de wereld te willen zijn.

“Ik heb alles bereikt wat ik wilde in mijn leven, ik heb een succesvolle zangcarrière en ik heb op verschillende podia gedanst met de grootste artiesten”, aldus Brown. “Maar uiteindelijk is de wereld helpen het belangrijkste. Het begint bij het helpen van mezelf maar wat ik écht wil doen is een positieve invloed op de wereld hebben.”

Over het incident met Rihanna laat hij het volgende los. “Ik schaam me er enorm voor. Ik kan mensen niet beoordelen op hoe ze over mij denken. Het enige wat ik kan doen is een beter persoon proberen te worden.”

Chris heeft recent met Rihanna aan haar nieuwe album, Unapologetic, gewerkt. 19 november komt deze plaat uit, onder andere Eminem is hier ook op te horen.

De zanger staat 6 december in de Ziggo Dome te Amsterdam, kaarten zijn te koop via Livenation

Chris Brown – ‘Don’t Wake Me Up’

Overzicht van Chris Brown Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Chris Brown Nieuws · Nieuws