Jay-Z en Bruce Springsteen treden op bij campagne Obama

Geschreven door op 6 november 2012 om 15:19
Jay-Z - Fotocredits: Rich Thane - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Bruce steunt de campagne van Obama al langer maar gisteren tijdens de laatste verkiezingscampagne gaf ook Jay-Z een optreden weg. Hij rapte “I’ve got 99 problems but Mitt (Romney) ain’t one.”

Springsteen steunde de campagne van Barrack vier jaar geleden ook al, hij gaf toen onder meer een concert in New York samen met collega Billy Joel. Dit jaar maakte hij zijn opwachting in de staten Ohio en Iowa.

Jay-Z was er dit jaar alleen tijdens de laatste campagne bij. De rapper zette zijn goede verstandhouding met Obama’s campagne managers op het spel door “I’ve got 99 problems but Mitt (Romney) ain’t one” te rappen terwijl hij daar geen goedkeuring voor had gekregen. Hij grapte naar zijn fans dat hij ieder moment van het podium gehaald kon worden door de secret service.
Verder verving hij het woord ‘Girl’ door ‘World’ in zijn hit ’99 Problems’. Hierdoor was zijn volledige tekst: “If you’re having world problems, I feel bad for you son/I’ve got 99 problems but Mitt ain’t one.” Hiermee liet hij zijn fans nogmaals blijken dat hij volledig achter Obama staat.

Hij wist wel wat er op het spel staat, normaliter gebruikt hij het woord ‘shit’ vaker in zijn tekst, dat verving hij gisteren telkens door ‘Shh’.

Bekijk het optreden hier:

YouTube player
Overzicht van Jay-Z Nieuws
Overzicht van Bruce Springsteen Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Bruce Springsteen Nieuws · Jay-Z Nieuws · Nieuws