Edwin Evers Band komt met nieuwe theatertour

Geschreven door op 25 november 2015 om 15:32
BEdwin Evers By Thomas van de Weerd from Utrecht, The Netherlands [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Edwin Evers is de populairste radio-dj van Nederland. Al meer dan 15 jaar heeft hij groot succes met Evers Staat Op. Maar hij is ook een begenadigd drummer!

Edwin Evers Band

In 2003 richtte hij samen met een paar muziekvrienden de Edwin Evers Band op. Met Ferry van Leeuwen, Jeroen Rietbergen, Sandra Sahupala, Allard Buwalda, Tessa Boomkamp, Jel Jongen, Bert Meulendijk, Rik Mol, Serge Plume, Hilvert Roorda, Michel van Schie en Maxine vormt Evers een zeer succesvolle band die een graag geziene gast in meerdere tv-programma’s. Zo verzorgt de Edwin Evers Band de muzikale omlijsting in The Voice of Holland.

Muzikale reis

De band neemt je meer op een muzikale trip naar de jaren ’70, ’80 en ’90. En dan niet de standaard covers, maar speciale eigen uitvoeringen van de hits van toen. De ene keer groots gebracht, de andere keer weer intiem en akoestisch.

Multitalent

Evers is niet alleen de drummer in de band. Dat hij ook een geweldige zanger is bewees hij in 2011, toen hij samen met Glennis Grace een nummer 1-hit scoorde met Wil je niet nog 1 Nacht. Ook in deze theatertour zal je verrast worden door het stemgeluid van de Hardenbergse dj.

Tickets Edwin Evers Band

Tickets voor de Edwin Evers Band zijn nu te koop via de websites van de verschillende theaters of de website van de Edwin Evers Band. Veel shows zijn al uitverkocht. Mocht je naast de kaarten hebben gegrepen, kijk dan eens op Marktplaats of bij een secundaire ticketshop. Grote kans dat je dan alsnog naar een optreden van de band kunt gaan.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.