Toppers in concert DVD uit in september 2016

Geschreven door op 1 september 2016 om 11:53
Toppers in Concert - fotocredits: Daniel Kruczynski - (Wikimedia Commons)

Wil jij de Toppers in Concert 2016 herbeleven of heb je het concert gemist? Dan hebben we goed nieuws! Het optreden van de Toppers In Concert 2016 – Royal Night Of Disco komt in september uit op DVD.

Royal Night Of Disco

De Toppers in concert DVD 2016 neemt je mee terug naar het feestelijke concert van de Toppers in 2016. Het thema van de 12e editie was: Royal Night Of Disco. Jeroen van der Boom, Gerard Joling en René Froger zijn samen met hun internationale gasten de sterren in dit swingende discofeest.

TIP: De DVD is uitermate geschikt als cadeautje of gewoon als gezellige achtergrondmuziek tijdens een avond met vrienden en familie.

Internationale sterren

Tijdens het concert in de Amsterdam Arena traden o.a. de Dolly Dots, 2 Brothers On the 4th Floor, Glennis Grace, Ad Visser & Penny de Jager, Big Black & Beautiful, George McGrae, Robin S en Rick Astley op.

Reserveer de Toppers In Concert DVD

De DVD van de Toppers In Concert 2016 ligt vanaf 23 september in de winkel. Fans kunnen de DVD alvast vooruit reserveren via Bol.com.
Reserveer bij bol.com

Toppers Kerstshow

Heb je na het zien van de DVD nog steeds geen genoeg gehad? Dan kun je deze winter naar de Toppers kerstshow in Ahoy Rotterdam.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.