De drie meest ondergewaardeerde artiesten van dit moment

Geschreven door op 8 november 2016 om 16:22
Paolo Nutini naar Utrecht, Paolo Nutini - Credits Batiste Safont - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Er zijn talloze ondergewaardeerde topartiesten die veel meer aandacht en publiciteit verdienen dan dat ze momenteel krijgen. Dit zijn de drie meest ondergewaardeerde muzikale talenten van dit moment.

3. Vintage Trouble

De in 2010 opgerichte rhythm-and-bluesband neemt je mee naar de muzieksferen van de jaren vijftig en zestig. Afgelopen jaar brachten ze hun tweede album 1 Hopeful Rd. uit dat barst van de energie. Volgens muziekjournalist Leo Blokhuis is frontman Ty Taylor een van de meest ondergewaardeerde zangers van dit moment.

YouTube player

2. Kaleo

Het IJslandse viertal trad in 2012 voor het eerst op en bracht afgelopen jaar hun debuutalbum A/B uit. De band laat zowel live als op studioversies zien hoe enorm divers en dynamisch ze zijn: van steengoede rock-‘n-roll tot prachtige akoestische liederen. Het rocknummer No Good werd als soundtrack gebruikt in Mick Jaggers serie Vinyl. Het nummer Way Down We Go werd gebruikt in het voetbalspel FIFA 16. Op 30 november aanstaande komen ze naar Nederland voor een optreden in Paradiso.

YouTube player

1. Paolo Nutini

Het in Schotland geboren wonderkind stond op zijn 17e al in het voorprogramma van Amy Winehouse. Een jaar later tekende hij zijn eerste platencontract en debuteerde hij met het album These Streets wat hem in Engeland een top-5-notering opleverde. Met het in 2013 uitgebrachte Caustic Love laat Nutini zien muzikaal enorm gegroeid te zijn. Zijn aandoenlijk rauwe, soulvolle stemgeluid in combinatie met prachtige teksten zorgen voor muzikaal hoogstaande producties.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes