ScHoolboy Q voor concert naar Nederland

Geschreven door op 5 juli 2016 om 10:24

Afgelopen weekend nog op Woo Hah, en eind dit jaar weer terug: ScHoolboy Q! In december laat de westcoastrapper Utrecht op z’n grondvesten schudden!

ScHoolboy Q concert

Hij is een van de meeste spraakmakende westcoastrappers van het moment, en op vrijdag 9 december is hij terug. ScHoolboy Q komt weer naar Nederland, en geeft op die nu al geweldige avond een concert in TivoliVredenburg!

ScHoolboy Q kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop is reeds begonnen.

In the groovy zone

Het was een geluk bij een ongeluk dat ScHoolboy Q afgelopen weekend de headlinerrol van het Tilburgse festival Woo Hah kon overnemen van Future. Hij werd speciaal uit de VS overgevlogen, omdat hij eigenlijk niet aan het touren was. Op de headlinerplek liet hij zien dat hij een van de beste rappers van het moment is.

Zijn twee jaar oude album Oxymoron is bij velen letterlijk grijsgedraaid. Hij werkte daar samen met de kanonnen Tyler The Creator, Jay Rock en Kendrick Lamar. Geen toeval, met de laatste twee werkt hij ook samen in de supergroep Black Hippy. Op 8 juli komt zijn nieuwe album Blank Face uit, en de single Groovy Tony bewijst dat hij in zijn beste vorm is!

 

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.