Anastacia brengt Evolution Tour in 2018 naar De Oosterpoort en Paradiso

Geschreven door op 27 september 2017 om 11:57
Anastacia - Foto: Mark Kent (Flickr, license CC BY-SA 2.0)

Anastacia komt terug! De Amerikaanse zangeres bracht onlangs een nieuw album uit en reist in april 2018 voor twee shows naar Nederland.

Anastacia naar De Oosterpoort en Paradiso

Goed nieuws voor fans van Anastacia! De zangeres, die onlangs haar zevende studioalbum ‘Evolution’ uitbracht, komt in april 2018 naar Nederland. Op 22 april betreedt de Amerikaanse popdiva eerst het podium van De Oosterpoort. Op 23 april brengt ze haar Evolution Tour naar Paradiso Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de shows gaan op vrijdag 29 september om 11:00 uur in de verkoop. Deze zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Secundair Tickets Primair

‘Evolution’

Anastacia Lyn Newkirk, zoals de zangeres voluit heet, draait inmiddels al vele jaren mee in de popwereld. Haar debuutalbum ‘Not That Kind’ verscheen in 2000 en sindsdien scoorde de Amerikaanse enorme wereldhits met tracks als ‘I’m Outta Love’ en ‘Left Outside Alone’. Op 15 september verscheen dan eindelijk haar zevende studioplaat ‘Evolution’.

De 49-jarige zangeres was onlangs nog op het podium van het Bospop festival in Weert te bewonderen.

Bron: De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.