10.000 extra kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE! 2018

Geschreven door op 21 september 2017 om 11:35
De Vrienden van Amstel LIVE - Foto persbericht Heineken NL

Wow! Er komen binnenkort maar liefst 10.000 extra kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE! 2018 beschikbaar! De extra tickets gaan op 26 september in de verkoop.

10.000 extra kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE! 2018

Goed nieuws: er komt een enorme lading extra tickets beschikbaar voor alle avonden van De Vrienden Van Amstel LIVE! 2018 in Ahoy Rotterdam! Het immens populaire evenement kondigt aan dat het op 26 september maar liefst 10.000 extra kaarten in de verkoop gooit.

De extra capaciteit komt door een aangepaste decorindeling. De kaarten bestaan uit veldplaatsen, podiumplaatsen, zitplaatsen, VIP arrangementen en hotelarrangementen, verdeeld over alle 14 showavonden. De Vrienden Van Amstel LIVE! 2018 vindt plaats op 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31 januari en 1 en 2 februari 2018.

Tickets voor de shows

De extra kaarten voor de shows zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

Jubileumeditie

De komende editie van De Vrienden van Amstel LIVE! is er niet zomaar een. De gezelligste kroeg van Nederland viert in 2018 haar 20-jarig jubileum! Het is volgend jaar precies twintig jaar geleden dat het evenement begon in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam onder de naam Heeren van Amstel, als een avond waar bevriende artiesten met elkaar optraden.

Grootste en gezelligste Amstelkroeg van Nederland

Inmiddels is Vrienden van Amstel LIVE! uitgegroeid tot de grootste en gezelligste Amstelkroeg van Nederland. David Lette, Marketing Directeur van Amstel, zegt het volgende over de komende editie:

“In 2018 bestaat De Vrienden van Amstel LIVE! alweer 20 jaar. We zijn enorm trots op de groei die ons evenement heeft doorgemaakt en de vele onvergetelijke avonden in de afgelopen 19 jaar. We willen dan ook graag zoveel mogelijk mensen de kans bieden om bij de jubileumeditie aanwezig te zijn. Daarom zijn er in 2018 eenmalig en speciaal voor de jubileumeditie maar liefst 14 shows. De kaarten voor alle shows waren al tijdens de voorverkoop in januari rap uitverkocht. Met de aangepaste decorindeling kunnen we nog 10.000 extra muziekliefhebbers blij maken”

Bron: Persbericht Heineken NL

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.