Vrienden van Amstel LIVE!: data en voorverkoop 2018 bekend

Geschreven door op 3 januari 2017 om 16:47
Vrienden van Amstel Live - Foto Alf van Beem (Wikimedia Commons)

Hoewel de editie van dit jaar nog moet plaatsvinden, is de eerste informatie voor de jubileumeditie van de Vrienden van Amstel LIVE! in 2018 alweer bekend!

Vrienden van Amstel LIVE! 2018

In 2018 viert het grote evenement alweer de twintigste verjaardag! Op 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 28 én 29 januari 2018 zijn er weer spetterende artiesten zien tijdens de jubileumeditie van Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam. De shows zijn nog altijd onverminderd populair, want ook de editie van dit jaar is weer bijna helemaal uitverkocht!

Kaartverkoop

De eerste 25.000 tickets voor de negen shows in 2018 worden via een speciale voorverkoop van 10 tot en met 18 januari verkocht. Die kaarten zijn alleen verkrijgbaar met een speciale code die op kratjes Amstelbier uit de supermarkt te vinden zijn. Aansluitend begint na woendag 18 januari de reguliere voorverkoop. Kaarten zijn voor iedereen verkrijgbaar via onder andere de volgende verkooppunten:

Primair

Eventim (vanaf 19-1)

Secundair

Topticketshop (vooruit te bestellen)

Twintig jaar

Het evenement begon in 1998 onder de naam De Heeren van Amstel LIVE! in een typisch Nederlands bruin café in Amsterdam. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste terugkerende shows van Nederland. Toonaangevende Nederlandse artiesten treden tijdens de concerten op en gaan op het podium van Ahoy soms verrassende samenwerkingen aan.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.