10.000 extra kaarten voor Vrienden van Amstel Live 2017 in de verkoop

Geschreven door op 17 oktober 2016 om 15:09
Vrienden van Amstel Live - Foto Alf van Beem (Wikimedia Commons)

Goed nieuws: Vrienden van Amstel Live 2017 was eigenlijk al maanden uitverkocht, maar zojuist is bekendgemaakt dat er 10.000 extra tickets beschikbaar zijn geworden!

Nieuwe kans dankzij 10.000 extra tickets

Door een verandering in de zaalindeling zijn er 10.000 extra kaarten vrijgekomen. Fans die tijdens de voorverkoop geen kaarten konden bemachtigen hebben nu dus een nieuwe kans om het populaire event alsnog bij te wonen.

Vrienden van Amstel Live tickets

Gezien de enorme belangstelling is het raadzaam om tijdig te reserveren. Tickets voor Vrienden van Amstel Live zijn o.a. verkrijgbaar via de volgende ticketverkooppunten:

Amstel.nl (Beperkt) Topticketshop (Beschikbaar) Eventim (Beperkt)

Enorme run op kaarten

Begin dit jaar ging de reguliere kaartverkoop van Vrienden van Amstel Live van start. Zoals altijd ontstond er een flinke run op de kaarten. Alle data van de concertrteeks waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht.

Vrienden van Amstel Live 2017

De 19e editie van Vrienden van Amstel Live vindt plaats van 19 t/m 28 januari 2017. Dan opent de grootste kroeg van Nederland wederom haar deuren voor een groot publiek.

Ook dit jaar is het nog onbekend welke artiesten komen optreden tijdens het event. Wel is het duidelijk dat de organisatie elk jaar opnieuw de grootste topartiesten uit Nederland weet te strikken.

Bron: Amstel.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Concertaankondigingen · Nieuws