Queen Extravaganza in 2021 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 6 februari 2020 om 12:20
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

Queen Extravaganza komt naar Nederland! De officiële Queen-tributeband reist in maart 2021 naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg.

Queen Extravaganza naar TivoliVredenburg

Tributeband Queen Extravaganza brengt de grootste hits van Queen naar TivoliVredenburg! Het officiële eerbetoon werd in 2011 samengesteld door Queen-drummer Roger Taylor na uitgebreide audities, met hulp van gitarist Brian May. Inmiddels heeft de formatie meer dan 200 optredens gegeven over de hele wereld en in 2021 zijn fans in Utrecht aan de beurt!

De tributeband staat op donderdag 4 maart 2021 in TivoliVredenburg, waar het een show in de Ronda zaal geeft.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 7 februari in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.