Top 10 concerten in 2017 volgens onze lezers!

Geschreven door op 29 december 2016 om 16:15

Het belooft een heel goed nieuw concertjaar te worden. Dit jaar hebben veel artiesten wereldtournees aangekondigd voor het nieuwe jaar. Naar welke concerten kijken jullie het meeste naar uit? Wij hebben het op een rijtje gezet!

10. Waylon

Met zijn looks weet deze zanger menig hart op hol te laten slaan. Maar naast zijn looks weet hij ook met zijn stem menig persoon in te pakken. Logisch dus dat ook Waylon in onze top 10 voorkomt! Vanaf februari gaat Waylon op intieme clubtour door heel Nederland. Grote kans dus dat hij ook bij jou op de hoek een concert geeft!

Lees meer…

9. Depeche Mode

De Britse elektronicaband Depeche Mode kondigde een nieuw album voor 2017 aan. Maar dat was niet het enige waar de fans op getrakteerd werden. Er werd ook een complete wereldtour aan vast geplakt! Natuurlijk wordt ook Nederland niet vergeten. De reacties van de fans op dit nieuws waren dan ook meer dan enthousiast te noemen. “Grootste band aller tijden!”, “Fantastische band” en “Ouderwets genieten!” waren enkele enthousiaste reacties op ons Facebook bericht.

Lees meer..

8. Jett Rebel

Jett Rebel kondigde in augustus zijn aller grootste concert ooit aan! En dat klopt, overdrijven deed hij absoluut niet. Want de zanger geeft in februari een concert in een van de grootste concertzalen van Nederland: Ahoy Rotterdam.

Lees meer…

7. Roger Hodgson

De Engelse muzikant Roger Hodgson komt voor maar liefst twee concerten volgend jaar naar Nederland! In mei staat hij in Theater Carré in Amsterdam. De muzikant is bekend als componist van veel Supertramp-hits. In zijn solo tours komen veel van die hits voorbij. Liefhebbers van de jaren 70 gaan zeker veel plezier beleven bij de concerten van Roger Hodgson!

Lees meer…

6. Vrienden van Amstel Live

In januari 2017 vinden er maar liefst vier shows van Vrienden van Amstel Live plaats in Ahoy Rotterdam! Dat onze lezers hier erg naar uitkijken begrijpen wij wel. Want ieder jaar opnieuw is dit evenement weer een groot spektakel. De negentiende editie belooft dan ook net zoals alle voorgaande edities een groot succes te worden!

Lees meer…

5. Shawn Mendes

De Canadese zanger Shawn Mendes is pas 18 jaar oud. Toch heeft hij al een enorme fanbase achter zich staan. Niet gek dus dat de komst van Shawn naar Nederland veel enthousiaste reacties veroorzaakte. Vorige maand kon hij weer een mijlpaal afstrepen op zijn (alsmaar groter wordende) lijstje, hij ontving namelijk een gouden plaat voor zijn album Illuminate.

Lees meer…

4. Ariana Grande

De zangeres werd bekend met haar acteerwerk in verschillende Nickelodeon-series. Maar Ariana is allang geen kindsterretje meer. Ze is een volwassen vrouw geworden die zalen van over de hele wereld doet uitverkopen. In mei volgend jaar komt de zangeres met haar Dangerous Woman Tour voor maar liefst twee concerten naar Nederland! En ja, ook deze shows zijn helemaal uitverkocht…

Lees meer…

3. Robbie Williams

Ineens was die daar: het nieuwe album The Heavy Entertainment Show van Robbie Williams. Voor veel fans een grote verrassing. Een dubbele verrassing was het dan ook toen Robbie een bijbehorende wereldtournee aankondigde. Volgend jaar staat de wereldster op het podium in het Goffertpark in Nijmegen. De aankondiging zorgde voor veel uitbundige reacties bij alle fans.

Lees meer…

2. Guns N’ Roses

Na maanden van geruchten was het begin deze maand dan eindelijk zover: Guns N’ Roses kondigde een tournee aan. De band geeft in de zomer van 2017 een concert in het Goffertpark in Nijmegen. De fans waren zo enthousiast dat dit concert binnen een dag helemaal uitverkocht raakte! Ook op social media zorgde de aankondiging van dit concert voor vele enthousiaste reacties!

Lees meer…

1. Bruno Mars

Met stipt op nummer één staat Bruno Mars. Het viel ons op dat Amsterdam in zijn agenda op zijn website stond. Maar er was nog geen concert aangekondigd. Wij besloten er een artikel over te delen. Het artikel behoort tot de meest gelezen artikelen van 2016, iedereen reageerde onwijs enthousiast! En ja hoor, vijf dagen later werd er aangekondigd dat Bruno een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam geeft. Dit concert verkocht zo snel uit dat er daarom een extra concert aan toegevoegd werd.

Lees meer…

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes · Nieuws