Extra concerten Vrienden van Amstel Live 2017 aangekondigd

Geschreven door op 27 januari 2016 om 11:01
Vrienden van Amstel Live - Foto Alf van Beem (Wikimedia Commons)

Goed nieuws! Vrienden van Amstel Live heeft zojuist aangekondigd twee extra concerten toe te voegen aan de concertreeks. Morgenavond start de verkoop.

Vrienden van Amstel Live tickets

De grootste Amstelkroeg van Nederland heeft wegens grote belangstelling twee extra concerten aangekondigd. Op vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari wordt het feest in Ahoy Rotterdam gewoon voortgezet! Mocht je dus eerder mis hebben gegrepen met het bestellen van kaarten dan heb je nog een extra kans.

De kaartverkoop voor de extra data gaat morgenavond, donderdag 28 januari, in de verkoop vanaf 21:00 uur. De verkoop verloopt via de website van Eventim. Vorige week werden er ook twee extra concerten aangekondigd op woensdag 25 en donderdag 26 januari 2017.

Vrienden van Amstel Live 2016

Inmiddels is de de achttiende editie van Vrienden van Amstel Live van start gegaan. Negen avonden lang is Ahoy Rotterdam dit jaar het toneel van optredens van onder andere Kenny B, Kensington, Nick & Simon en Fedde le Grand. Alle concerten in 2016 zijn compleet uitverkocht.

 

Bron: Facebook VVAL

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.