Niall Horan: “One Direction reünie ergens de komende jaren”

Geschreven door op 26 mei 2017 om 15:30
Niall Horan (One Direction) - Foto: Ashley Newby (Flickr, CC BY 2.0)

Niall Horan heeft onlangs laten weten dat hij een reünie van de populaire boyband One Direction wel ziet zitten. De zanger zou zijn eigen solocarrière willen opgeven voor een reünie.

Niall Horan voor One Direction-reünie

Goed nieuws voor fans van One Direction! Eerder werd al bekend dat de populaire boyband, die momenteel een pauze ingelast heeft, nog minimaal één nieuw album zal maken. Nu heeft ook Niall Horan zich uitgesproken over een mogelijke reünie! De zanger zou dit wel zien zitten, zo zegt hij in gesprek met Billboard.

De 23-jarige Horan zou er graag zijn solocarrière voor opgeven: “Als One Direction aankomt, dan maakt het niet uit waar ik mee bezig ben. Het interesseert me niet of ik arena’s uitverkoop of Grammy’s win. Ik zou niet zo ver gekomen zijn zonder One Direction.”

“Reünie ergens de komende jaren”

In het interview zegt Niall dat hij en zijn bandgenoten het nog niet hebben gehad over de lengte van de pauze. De zanger weet dan ook niet hoe lang het nog gaat duren: “Wanneer het gebeurt weet ik niet. Liever niet als ik de 40 gepasseerd ben. Mijn voorkeur gaat uit naar ergens in de komende jaren.”

Solowerk

Inmiddels is Niall druk bezig met zijn eigen solowerk. Onlangs bracht de populaire zanger twee singles uit, waaronder de track ‘Slow Hands’. Niall is zich ervan bewust dat zijn solowerk misschien niet even populair zal worden als zijn One Direction-muziek: “Niks wat ik doe zal zo groot worden als One Direction, maar ik moet toch op z’n minst proberen om in de buurt te komen… De nummers klinken goed.”

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...