Line-up De Vrienden van Amstel LIVE! 2018 onthuld!

Geschreven door op 12 januari 2018 om 10:27
De Vrienden van Amstel LIVE - Foto persbericht Heineken NL

De organisatie van De Vrienden van Amstel LIVE! 2018 heeft haar line-up onthuld! Onder meer Kensington, BLØF, Guus Meeuwis, Paul de Leeuw, Rowwen Hèze en Marco Borsato staan vanaf 18 januari op het podium in Ahoy Rotterdam.

Vrienden van Amstel LIVE! onthult line-up

Goed nieuws voor bezoekers van de jubileumeditie van Vrienden van Amstel Live! De organisatie heeft de line-up voor de 20e editie van het grootste muziekfeest van Nederland onthuld. Onder meer Kensington, BLØF, Guus Meeuwis, Paul de Leeuw, Rowwen Hèze en Marco Borsato betreden het podium van Ahoy Rotterdam.

Ook Nielson, 3JS, DI-RECT, Mr. Probz, Guus Meeuwis, André Hazes, Xander de Buisonjé, Broederliefde, Lil’ Kleine, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Gers Pardoel, Brainpower, VanVelzen, Rondé, Typhoon, Jacqueline Govaert, Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge staan in de grootste Amstelkroeg van het land. De presentatie is ook dit jaar in handen van Nick & Simon.

De Vrienden van Amstel LIVE! 2018

De aankomende editie van VVAL wordt een bijzondere, zo stelt David Lette, Marketing Directeur van Amstel, op de site van het evenement:

“De Vrienden van Amstel LIVE! staat aan de vooravond van een unieke editie. Nooit eerder mochten we zoveel vrienden en artiesten ontvangen in onze grootste Amstel kroeg. Door eenmalig 14 shows te doen kunnen we ons jubileum met ruim 190.000 muziekliefhebbers vieren, daar kijken we enorm naar uit. Het zal in vele opzichten bijzonder worden. We doen ons uiterste best om onze gasten maximaal te verrassen.”

De Vrienden van Amstel LIVE! 2018 vindt plaats op 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31 januari en 1 en 2 februari. Het grootste deel van de show is inmiddels volledig uitverkocht. Voor een aantal shows is nog een klein aantal tickets beschikbaar. Deze kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het evenement.

 

Bron: De Vrienden van Amstel LIVE!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.