Yungblud druk bezig met nieuwe muziek voor debuutalbum

Geschreven door op 13 juni 2018 om 15:46
Yungblud - Foto: Robin Verschuuren (Artiesten Nieuws) (2)

Yungblud wordt steeds populairder! In februari brak de zanger definitief door in Nederland, na zijn show op Eurosonic Noorderslag. Ook in andere landen worden zijn nummers veel beluisterd. Toen de zanger doorbrak had hij slechts vijf nummers in zijn repertoire. Gelukkig heeft hij dit jaar al drie nieuwe songs uitgebracht en zijn debuutalbum is onderweg!

Yungblud druk bezig met nieuwe muziek

Dominic Harrison, zoals de zanger daadwerkelijk heet, bracht in mei drie nummers uit. Begin mei was daar het springerige nummer ’21st Century Liability’. Dit nummer gaat over het leven in een wereld vol onzekerheid, verwarringen en angsten. ’21st Century Liability’ wordt overigens ook de titel van het debuutalbum, zo liet de Brit via Instagram weten:

Groot nieuws

Een aantal dagen later kwam Yungblud met groot nieuws. Hij mocht samen met zangeres Charlotte Lawrence een nummer schrijven voor de bekende serie ’13 Reasons Why’. Deze serie snijdt, net als Yungbluds nummers, een gevoelig onderwerp aan. Veel tieners leven deze dagen met depressies, onzekerheden en angsten.

‘Psychotic Kids’

Op 25 mei werd een derde nummer uitgebracht. De song ‘Psychotic kids’ heeft een bijzondere boodschap. Dominic schreef het volgende op zijn instagram: “Deze plaat is een visualisatie van de liberale toekomst van de wereld waarin ik wil leven.” Volgens Dominic moeten we wat meer vertrouwen hebben in de toekomst en in de nieuwe generatie. Deze song krijgt binnenkort ook een videoclip, aldus de zanger op zijn social media.

Dominic zelf kan in ieder geval niet wachten totdat zijn debuutalbum uitkomt, zo stelt hij in zijn Instagrampost. Een releasedatum is nog niet bekend, maar ook wij van Artiesten Nieuws kunnen niet wachten op dit album!

 

Bron: Instagram, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · YUNGBLUD Nieuws