Danceduo Orbital aankomend najaar tijdens ADE naar Paradiso

Geschreven door op 17 mei 2018 om 16:22
Orbital - By Graham Racher from London, UK (DSCF7727) [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

Goed nieuws voor fans van dance! Orbital komt namelijk naar Nederland! Het danceduo is in oktober te zien met een live-show in Paradiso Amsterdam.

UPDATE 9-7: Orbital heeft een extra show aangekondigd! De show op vrijdag 19 oktober is inmiddels volledig uitverkocht, daarom heeft het danceduo besloten om ook op donderdag 18 oktober op te treden in poptempel Paradiso tijdens Amsterdam Dance Event.

Orbital naar Paradiso

Ben jij fan van elektronische dancemuziek? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Danceduo Orbital komt namelijk naar Nederland. De gebroeders Hartnoll geven op vrijdag 19 oktober een live-show in Paradiso. Het duo komt naar Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event.

De Britten werden wereldwijd bekend met nummers als ‘Belfast‘, ‘Chime‘ en ‘Omen‘. Onlangs brachten ze de single ‘Tiny Foldable Cities‘ uit, een voorbode van het nieuwe album dat op 14 september dit jaar uit komt. De track ga je geheid horen tijdens de show in Paradiso.

Concertkaarten

Tickets voor Orbital zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier!


Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.