Tears for Fears concert in AFAS Live volledig uitverkocht!

Geschreven door op 8 december 2017 om 12:00
Tears for Fears - Foto: Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

De show van Tears for Fears in AFAS Live is uitverkocht! De Britse band betreedt op 14 mei 2018 het podium van de Amsterdamse muziektempel.

Tears for Fears in AFAS Live volledig uitverkocht

Slecht nieuws: de AFAS Live-show van Tears for Fears is uitverkocht! Het Britse duo brengt haar ‘Rule The World Tour’ op maandag 14 mei naar de Amsterdamse concertzaal. Tickets voor de show gingen op vrijdag 8 december in de verkoop. De band, die in 2006 voor het laatst in Nederland stond, staat in 2018 dus voor een volle AFAS Live!

Ik heb geen tickets, wat nu?

Heb jij geen tickets voor de show kunnen bemachtigen? Balen! Toch hebben wij een aantal tips voor je waardoor je er misschien toch bij kunt zijn:

  • Blijf Ticketmaster en de site van AFAS Live in de gaten houden! Wellicht vallen er nog tickets terug door mislukte transacties, of komen er extra kaarten vrij.
  • Check sites als Marktplaats, Ticketswap en de Facebookpagina van het evenement. Mensen die onverhoopt toch niet kunnen, droppen daar vaak hun tickets.
  • Ga op zoek naar prijsvragen en winacties! Veel websites en radiostations houden regelmatig winacties voor grote concerten.
  • Probeer het eens bij een vertrouwd secundair verkooppunt. Je betaalt hier iets meer, maar je bent er dan wel bij!

Ben jij erbij?

Is het jou wel gelukt om tickets te scoren? Laat het ons weten!

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.