Eighties-iconen Tears for Fears met ‘Rule The World Tour’ naar AFAS Live

Geschreven door op 4 december 2017 om 10:17
Tears for Fears - Foto: Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Tears for Fears komt terug naar Nederland! Het iconische Britse popduo brengt haar ‘Rule The World Tour’ in mei 2018 naar AFAS Live.

Tears for Fears naar AFAS Live

“Shout, shout, let it all out!” Tears for Fears komt in 2018 eindelijk terug naar Nederland! Het is inmiddels meer dan tien jaar geleden dat Roland Orzabal en Curt Smith voor het laatst in Nederland te bewonderen waren, maar op maandag 14 mei 2018 komt hier verandering in! De iconische eighties-groep brengt haar Rule The World Tour naar AFAS Live in Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de iconische Britten zijn onder andere te verkrijgen via de website van Ticketmaster.nl

‘Everybody Wants To Rule The World’

Hits als ‘Mad World’‘Shout’ en ‘Everybody Wants To Rule The World’, wie kent ze niet! Tears for Fears behaalde enorme bekendheid in de jaren tachtig. Na een periode van stilte in de nineties, is de band sinds begin 2000 weer helemaal terug!

Toch is het alweer even geleden dat de heren op het Nederlandse podium te bewonderen waren. De laatste keer dat Orzabal en Smith in Nederland optraden, was in 2006 in Rotterdam Ahoy. Hier gaat een kleine twaalf jaar later eindelijk verandering in komen!

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.