Komt Fergie nog deze vrijdag met nieuwe muziek?

Geschreven door op 9 november 2016 om 15:22
Fergie - fotocredits: Walmart - bron: flickr (CC BY 2.0)

Op de social media van Fergie zijn verwijzingen naar komende vrijdag en de titel van haar nieuwe album Double Dutchess te zien. Verrast de zangeres ons nog deze week met een nieuwe cd?

Double Dutchess

Het is inmiddels alweer tien jaar geleden dat Fergie’s eerste soloplaat The Dutchess uitkwam, dus hoog tijd voor een opvolger! In 2013 liet de zangeres, die eigenlijk Stacy Ann Ferguson heet, al weten druk bezig te zijn met nieuwe muziek. Dit jaar werd bekend dat het album Double Dutchess nog dit najaar zou verschijnen. Er zouden onder andere samenwerkingen met Charlie Puth en Nicki Minaj opstaan. Behalve de eerste single M.I.L.F. $ was het alleen nog wel erg stil, maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen: gisteren verscheen een mysterieuze video op de social media van Fergie. Daarin zijn tweets van fans die om nieuwe muziek smeken te zien. Aan het einde is er ’11/11′ te zien. Precies: dat is al aankomende vrijdag!

Fergie

De zangeres is bekend geworden als onderdeel van Black Eyed Peas. Daar zong ze voor het eerst mee op Where Is The Love? en werd vervolgens een vast onderdeel van de popgroep. In 2006 verscheen haar eerste solo-album The Dutchess waarmee ze met onder andere Fergalicious en Big Girls Don’t Cry grote hits scoorde. Haar nieuwste single is M.I.L.F. $ en verscheen deze zomer. In de bijbehorende video is onder andere ook Kim Kardashian te zien.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Black Eyed Peas Nieuws · Fergie Nieuws · Nieuws