Popgroep Westlife besluit carriere als band te stoppen

Geschreven door op 20 oktober 2011 om 10:32
Westlife - Fotocredits: Harry Wad | Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Treurig nieuws voor alle fans van Westlife! De Ierse popgroep heeft na 14 jaar optreden besloten te stoppen als band. Een afscheidstournee komt eraan.

Westlife stopt!

In een gezamenlijke verklaring laat de boyband weten: “We gaan als goede vrienden uit elkaar. Een groot deel van ons leven hebben we samen doorgebracht maar nu zijn we toe aan iets anders. We willen kijken wat het leven nog meer te bieden heeft voor ons.” Aldus de leden Nick Byrne, Kian Egan, Mark Feehliy en Shane Filan.

De boyband komt rond de kerst nog met een ‘greatest hits‘ album. Ook hebben de leden nog een afscheidstournee aangekondigd. Of de mannen ook naar Nederland komen is nog onbekend. Zodra hier meer over bekend is horen jullie het van ons!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Heel erg jammer. De muziek is zo kenmerkend en blijft in het geheugen hangen. Daarnaast lijken het erg sympathieke mannen en kunnen heel mooi zingen.

    Anoniem 15 april, 2021 10:17 Beantwoorden
  • Heel erg jammer. De muziek is zo kenmerkende blijft in het geheugen hangen.Daarnaast lijken het erg sympathieke mannen en kunnen heel mooi zingen.

    Anoniem 15 april, 2021 10:20 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Westlife Nieuws