Hit in wording: De Kraaien – Ik Vind Je Lekker (VIDEO)

Geschreven door op 14 november 2012 om 13:02

De Haagse band ‘De Kraaien’ kwam vanmorgen zomaar binnen gelopen tijdens de ochtendshow van Giel Beelen op 3fm om hun single ‘Ik Vind Je Lekker’ te promoten. En die single is ook best wel… lekker! 

De Kraaien

De Haagse groep De Kraaien tekende onlangs een platencontract bij muziekgigant EMI en het resultaat liet niet lang op zich wachten: Neurbert El Halt, Bernd Ganzebev en Prins Clit in Paanham, zoals de drie leden van De Kraaien heten, kwamen tijdens de uitzending onaangekondigd binnen in de studio van Giel Beelen en lieten daar hun single horen.

Je kunt de single HIER beluisteren of de video hieronder bekijken. In de video is te zien hoe ‘De Kraaien’ binnen komen wandelen in de studio van Giel en binnen een halve minuut chaos weten te creëren, waarna ze hun single laten horen.

De Kraaien stonden eerder dit jaar op Eurosonic Noorderslag en gaven ook al een optreden op Valtifest. Wij van ArtiestenNieuws denken dat deze single wel eens de definitieve doorbraak kan betekenen van De Kraaien, maar we zijn ook erg benieuwd naar jouw mening. Laat hieronder weten wat je ervan vindt!

UPDATE 22-11

Inmiddels staat ook de clip van deze geweldige plaat online, en die is binnen 1 dag al meer dan 15.000 keer bekeken! Bekijk de video zelf hieronder:

De Kraaien – Ik Vind Je Lekker

YouTube player

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
De Kraaien Nieuws · Nieuws · Videos