Primeur: De Kraaien ontmaskerd! [UPDATE]

Geschreven door op 11 december 2012 om 12:47

De Haagse band De Kraaien is de sensatie van het moment, maar wie zijn de heren eigenlijk? ArtiestenNieuws ging op onderzoek en vond de echte namen achter Neurbert El Halt, Bernd Gansebev en Prins Clit in Paanham. 

De Kraaien ontmaskerd

Sinds hun optreden in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM enkele weken geleden zijn De Kraaien overal te horen met hun nieuwe plaat ‘Ik Vind Je Lekker’. Het rare is echter: niemand weet eigenlijk wie de Haagse heren zijn, die bij optredens standaard een zwart kraaienmasker ophebben.

We hebben er heel het internet voor af moeten struinen, maar we hebben De Kraaien ontmaskerd! Door het onderzoek dat we gedaan hebben kunnen we nu de ‘echte gezichten’ van De Kraaien laten zien. De Kraaien zijn in ieder geval erg creatief, zo hebben alle 3 de heren een artiestennaam die een anagram is van hun werkelijke naam.

Zo is Neurbert El Halt een perfect anagram voor Albert Hünteler, voormalig bassist van de Haagse funk-band Cruise Control en gastmuzikant van de Haagse band Splendid. ‘Prins Clit in Paanham’  is een anagram voor Christiaan Lippmann, een muziekproducer uit Den Haag. Tot slot is de de man achter ‘Bernd Gansebev’ vermoedelijk Seb van den Berg, die ook als als MC voor Kraak & Smaak werkt.

Albert Hünteler
Christiaan Lippmann
Seb van den Berg

Mocht je willen weten hoe we aan al deze info zijn gekomen, neem dan contact op met de redactie van ArtiestenNieuws.

UPDATE 11-12-2012

De Kraaien zijn blijkbaar erg geschrokken van onze primeur, zo is de website van Christiaan Lippmann inmiddels wachtwoord beschermd en heeft zijn Albert Hünteler zijn Facebook-account verwijderd. Via de link kun je nu wel de cache-versie zien van Christiaan Lippman’s persoonlijke website.

UPDATE 12-12-2012

Onze primeur is ook bij 3FM aangekomen. Gisterenmiddag belden Coen & Sander naar aanleiding van ons bericht met Bernd Gansebev (alias Seb van den Berg). Het fragment is terug te luisteren via de site van 3FM.

De Kraaien – Ik Vind Je Lekker

YouTube player

De ontmaskering van DE KRAAIEN bij de Coen & Sander show van 3FM door ArtiestenNieuws.nl

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Artikel Categorieën:
De Kraaien Nieuws · Nieuws