50 cent deelt thanksgiving maaltijden uit

Geschreven door op 22 november 2012 om 11:31
50 Cent - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredtis: ElRabosOMFG - (CC BY-SA 4.0)

50 cent heeft afgelopen woensdag maaltijden uitgedeeld aan hongerige New Yorkers die getroffen zijn door superstorm Sandy. Hij vond dat iedereen een gelukkige thanksgiving moest krijgen.

50 cent deelt uit

“Honger is een wereldprobleem, niet alleen een derdewereldprobleem” liet 50 Cent in een interview weten. Hij liet verder weten dat een op de zes Amerikanen honger lijdt. “Sommige kinderen blijven in leven dankzij de lunch die ze op school krijgen.”

De 37-jarige rapper gaat het feest zelf op donderdag 22 november vieren, de dag waarop thanksgiving dit jaar écht valt. “Ik kook niet zelf. Ik ga naar mijn oma, daar krijg ik zeker iets lekker voorgeschoteld”, aldus de ‘Candy Shop’ zanger.

De storm Sandy die eind oktober delen van New York (alsook andere delen van de wereld) verwoestte is recordhouder van grootste atlantische storm ooit. Met een diameter van 1800km zijn er veel mensen om het leven gekomen of dakloos geraakt. Daardoor wonen momenteel veel New Yorkers in tentjes of in kapotte huizen zonder werkende elektriciteit.

50 Cent – In Da Club

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
50 Cent Nieuws · Nieuws