Lady Gaga mag wijn niet uitbrengen onder gewenste naam

Geschreven door op 15 januari 2018 om 17:39
Lady Gaga - Fotocredits: Adrian Thomson (Flickr (CC BY 2.0))

Lady Gaga maakte vorig jaar bekend een eigen wijnbedrijf op te willen richten. De popzangeres was van plan het merk te naar het restaurant van haar vader ‘Joanne Trattoria’ te vernoemen maar dat kan nu dus officieel niet meer.

Lady Gaga moet afzien van wijnmerk

De merkwijnen zouden officieel ‘Joanne Trattoria Vino Blanco’ en ‘Joanne Trattoria Vino Rossi’ heten. De naam stamt af van het, naar Gaga’s overleden tante vernoemde, restaurant van haar vader in New York: ‘Joanne Trattoria’.

Het Amerikaanse octrooi en merkenbureau heeft Gaga’s verzoek echter afgewezen. Het merk zou verwarring op de markt creëren aangezien er al een bedrijf met de naam ‘Trattoria’ bestaat. Dat bedrijf heeft zijn naam al in 2015 gevestigd.

De ‘Poker Face’-zangeres zou, volgens de octrooiaanvraag, niet willen stoppen bij het maken van wijn; het merk zou uiteindelijk ook wijncocktails, wijnkoelers, wijnpunch, en alcoholische cocktails willen uitbrengen.

Grigio Girls

Eerder gingen er al wel geruchten rond dat de zangeres de naam Grigio Girls voor haar wijnmerk zou kiezen. Deze is geïnspireerd door de track ‘Grigio Girls‘, afkomstig van het album ‘Joanne‘.

Het nummer schreef Stefani Joanne Angelina Germanotta, zoals de zangeres echt heet, voor haar vriendin Sonja die aan kanker leed. De track gaat over de avonden dat de vriendinnen met elkaar een fles wijn opentrokken en huilden om de verschrikkelijke ziekte.

Bron: Theblast.com, Nu.nl,

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Lady Gaga Nieuws · Nieuws