Soulwax voor concert naar Nederland

Geschreven door op 5 augustus 2016 om 10:31

Good news! De Belgische electronicagroep Soulwax komt naar Nederland! En heel snel ook, over twee weken komen ze al in Utrecht om de muren te testen!

Soulwax concert

Haal de dansschoentjes maar uit de kast, want Soulwax komt naar Nederland! De Belgische rock/electronicagroep strijkt op vrijdag 19 augustus in TivoliVredenburg Utrecht neer om de muren van de Pandora-zaal te testen!

Soulwax kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via de website van TivoliVredenburg. De kaartverkoop start op zaterdag 6 augustus om 10:00.

Wacht, hoe heten jullie nou?

De band staat onder leiding van de broers Dewaele, David en Stephen. Met deze groep debuteerden ze in 1996 met het album Leave The Story Untold. Maar dat is niet hun enige project. Ze hebben hun naam ook onder andere onder The Flying Dewaele Brothers, 2ManyDJs, Samantha Fu en Kawazaki staan. Hou je het nog bij?

Met 2ManyDJs behaalden ze in de zeroes grote successen, waardoor ook hun werk in andere projecten wereldwijd meer aandacht kreeg. Nu spelen ze de zalen plat onder het motto ‘Transient program for drums and machinery’. De naam zegt het al, verwacht nieuw en oud werk plus hard rammende drummers!

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...