New Cool Collective met nieuw album op tour

Geschreven door op 21 maart 2019 om 12:43
New Cool Collective - Fotograaf Schelfie (WikiMedia)

New Cool Collective gaat opnieuw touren! De groep reist vanaf het najaar van 2019 tot en met het begin van 2020 door Nederland.

Tournee New Cool Collective

Goed nieuws voor fans van New Cool Collective! De band gaat vanaf november 2019 tot en met februari 2020 op tour door Nederland. Ook zijn de mannen bezig met het opnemen van hun twintigste album. Deze komt in het najaar van 2019 uit, maar binnenkort komt de formatie al met haar nieuwe single. In Paradiso Noord wordt de komst van de plaat gevierd met een releaseshow. Dit is dan ook de aftrap voor de tournee.

Bekijk hier een overzicht met de bevestigde tourdata en -locaties:

2019

2020

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct te verkrijgen via Ticketmaster, de websites van de desbetreffende poppodia en de site van de groep. Uitverkocht? Kijk hier.

New Cool Collective

De achtkoppige band heeft sinds de oprichting in 1993 veel bereikt. De mannen wonnen twee Edisons, reisden de wereld over voor concerten en namen nummers op met verschillende grote Nederlandse namen.

 

Bron: 013, newcoolcollective.com, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.