Live concerten streamen op Hyves

Geschreven door op 10 november 2011 om 14:08
Logo: Hyves (Publiek Domein)

Het sociale netwerk Hyves gaat concerten live streamen op de website. De concerten zullen ook live beschikbaar zijn mensen die geen lid zijn van Hyves.

Hyves logoLive concerten streamen

De muziek concerten zullen live beschikbaar worden via streaming. Het doel van live concerten streamen is het trekken van een breder publiek.

Op 17 november zal het eerste concert live te zien zijn, een optreden van Acda en de Munnik. Dit optreden is door iedereen te bekijken, je hoeft er niet voor in te loggen. Om deel te nemen aan de groepschat, die zich naast de stream bevindt, moet je wel ingelogd zijn.

Een woordvoerder van Hyves laat weten: “Uiteraard zit er indirect een verdienmodel aan vast. Alles wat we bij Hyves doen moet rendabel zijn. Net zoals Hyves Hitradio dat we onlangs lanceerde. We proberen met deze features steeds bezoekers naar ons platform te blijven trekken en vast te houden. En dat is natuurlijk logisch, gezien de advertenties. Een tweede, toekomstig verdienmodel waar we naar kijken is het sponseren van concerten in samenwerking met bijvoorbeeld een partij als Radio 538, Universal of Douwe Egberts.”

Eerder vonden er al Hyves optredens plaats, de zogenaamde ‘Hyves huiskamer concerten’. Hier traden onder andere Racoon, Ben Saunders en Krystl op.

Hyves huiskamer concert 20-10-2011: Krystl – Bottles

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Hyves gaat concerten live uitzenden – Blik op Nieuws | Nederland - iWooho.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.