Nieuw liefje voor Jessica Simpson

Geschreven door op 5 juli 2010 om 20:33
Jessica Simpson - Foto Mike Kaplan - Publiek Domein Wikimedia Commons

Jessica Simpson heeft een nieuwe man aan de haak geslagen. American footballspeler Eric Johnson is de gelukkige. De twee spreken sinds mei regelmatig af.

De 30-jarige Johnson is in februari gescheiden van zijn vrouw. Hij kwam in zijn carrière onder meer uit voor San Francisco 49ers. In 2008 speelde hij voor het laatst onder contract, hij droeg toen het shirt van New Orleans Saints.

Ook Jessica Simpson heeft een scheiding achter de rug. Ze gaf Nick Lachey in 2002 het jawoord. Hun huwelijk stond drie jaar lang centraal in de realitysoap ‘Newlyweds’, die ook in Nederland werd uitgezonden. In 2005 gingen Simpson en Lachey uit elkaar.

Eerder dit jaar deden geruchten de ronde dat de 29-jarige Simpson een relatie had met acteur Jeremy Renner. De twee waren gezien in een hotel in Washington, waarna media veel schreven over een mogelijke relatie. Het bleek om een publiciteitsstunt te gaan.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jessica Simpson Nieuws · Roddels