Mr. Probz behaalt voor het eerst nummer 1-positie

Geschreven door op 10 oktober 2014 om 12:45
Mr. Probz - Fotocredits Daan Grasveld (Wikimedia Commons)

Mr. Probz heeft zijn eerste nummer 1-hit gescoord. Met zijn nieuwe single Nothing Really Matters kwam de Nederlandse zanger op nummer 1 in de Mega Top 50.

Vorige week was de nieuwste single van de zanger nog op de 33ste plek te vinden. Deze week steeg het nummer echter naar de hoogste positie in de officiële hitlijst van de Publieke Omroep.

Mr. Probz - Fotocredits Daan Grasveld (Wikimedia Commons)

Mr. Probz – Fotocredits Daan Grasveld (Wikimedia Commons)

Eerder succes Mr. Probz

Mr. Probz haalde al twee maal eerder een top 10-positie met een single. De eerste keer was het Sukkel voor de Liefde van The Opposites, die de zesde plek behaalde in april 2014. Daarop fungeerde Mr. Probz als gastvocalist. In de daaropvolgende zomer scoorde de zanger zelf een megahit met het nummer Waves, Onder meer door een remix van Waves, door Robin Schulz, behaalde Mr. Probz met die plaat ook veel succes in Duitsland en Engeland.

Mr. Probz

Mr Probz, die gewoonlijk Dennis Princewell Stehr heet, is een Nederlandse artiest van Deense en Antilliaanse afkomst, woonachtig in Zoetermeer. Hij houdt zich bezig met Nederlandse en Engelstalige zang en rap. Daarnaast richt hij zich ook op het schrijven en produceren.

Mr. Probz is onder meer bekend van de nummers DrivinWho Are You en Waves en zijn veelvuldige samenwerkingen met voorname hiphopartiesten uit de Verenigde Staten. Met de single Waves won de zanger dit jaar  twee 3FM awards en één Buma Award.

Tip: Op 16 september 2013 kwam zijn eerste soloalbum uit, onder de naam The Treatment.

Beluister hieronder Mr. Probz nieuwe single, Nothing Really Matters.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Mr. Probz Nieuws · Nieuws