Zanger George Ezra brengt nieuwe single ‘Paradise’ uit

Geschreven door op 25 januari 2018 om 10:49
George Ezra - Foto: Marcen27 (Wikimedia Commons)(CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van George Ezra! De Britse zanger heeft op vrijdag 19 januari zijn nieuwe track ‘Paradise’ uitgebracht. Dit nummer is onderdeel van het aankomende album ‘Staying at Tamara’s’ dat uitkomt in maart.

George Ezra brengt nieuwe single uit

‘Paradise is het tweede nummer van het nieuwe materiaal dat de zanger uitbrengt. ‘Staying At Tamara’s komt uit op vrijdag 23 maart. In april staat de zanger in de Amsterdamse Paradiso. Hier zal dit nummer hoogstwaarschijnlijk luidkeels meegezongen worden door het publiek.

Net als zijn vorige nummers zoekt Ezra weer een link naar feel-good pop. Ondanks het rock randje is ‘Paradise’ een catchy nummer, dat met name tijdens het refrein een glimlach op je gezicht tovert.

De Britse singer-songwriter vertelde aan NME dat het nummer is beïnvloed door zijn vriendin en zijn emoties tijdens hun relatie. ”In plaats van een bepaald verhaal is het meer een gevoel dat het overneemt als je verliefd bent geworden, dat gevoel is nogal koppig.

” Het voelt als een paradijs dat door je aderen stroomt. Je weet dat het liefde is die je tegemoet komt.” 

Doorbraak

In 2014 brak George Ezra in Nederland door met zijn fantastische hit ‘Budapest. Dit nummer was niet meer van de radio te slaan. Met deze single had de Britse singer-songwriter een wereldhit te pakken, waarna ook zijn debuutalbum ‘Wanted On Voyage goed werd ontvangen.

Na het verschijnen van zijn debuutalbum ging de zanger op tournee en werkte hij ondertussen aan nieuwe nummers. Nu, bijna vier jaar later, verschijnt zijn tweede single van het nieuwe album.

 

Bron: NME, YouTube, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.