Augustines voor concert naar Nederland

Geschreven door op 4 augustus 2016 om 10:58
Augustines - Fotocredits: Matt Arena - flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Good news! De Amerikaanse groep Augustines komt naar Nederland! In oktober geeft de indierockband een openhartig optreden in Rotterdam!

Augustines

Matt Arena – flickr

Augustines concert

Eind vorig jaar kwam de Amerikaanse indierockband Augustines al een keer naar Rotown om nieuw materiaal uit te proberen. Nu zijn ze terug, met het nieuwe album onder hun gelederen, om de zaal nog een keer plat te spelen. Op donderdag 13 oktober zijn ze weer in de Rotterdamse concertzaal te zien!

Augustines kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via de website van Rotown. De voorverkoop start op zaterdag 6 augustus om 10:00.

Gebeurt het allemaal echt?

“Are we alive? Or are we just kidding ourselves?” Dit is niet je standaard openingszin van een album. Maar de band heeft alle reden om deze zin te gebruiken. Qua thematiek zit het album tussen de eerste twee (respectievelijk negatief en optimistisch) in. Ze hebben de wind mee en tegen gehad en werkelijk alles meegemaakt.

Het is misschien de meest openhartige band ter wereld. Ze durven allerlei onderwerpen aan te snijden, persoonlijke demonen om zeep te helpen en heerlijk optimistisch te zijn. In het album This Is Your Life staat de verwondering over het leven centraal, maar ook de politieke toestand in de VS wordt niet vermeden. Mis deze moderne filosofen niet!

 

YouTube player

Bron: Rotown

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.