Eefje de Visser werkt elke dag aan nieuw album

Geschreven door op 8 januari 2019 om 11:12
Eefje de Visser - Fotocredits: Eric de Redelijkheid (Flickr CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor fans van Eefje de Visser! De Nederlandse zangeres werkt aan nieuwe muziek en kan niet wachten om dit in 2019 te delen. 

Nieuw materiaal van Eefje de Visser

Eefje de Visser werkt aan nieuw materiaal! Haar meest recente album genaamd Nachtlicht kwam begin 2016 uit. Op Instagram geeft de zangeres aan niet te kunnen wachten met het releasen van nieuwe muziek en bedankt haar fans voor alle steun in de afgelopen jaren:

”Ik kijk uit naar het weerzien in 2019, jullie kunnen nieuw werk van me verwachten. Ik werk er elke dag aan en kan niet wachten om het te delen met de wereld.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy newyear folks! Morgen is het precies 3 jaar geleden dat Nachtlicht uitkwam. Ik heb een mega coole tijd gehad sindsdien. Ik speelde met mijn band door Nederland en Belgie en maakte een elektronische solo show waarmee ik o.a. op @lowlands_fest en @amsterdamdanceevent stond, en waarmee ik als support voor @j.bernardt voor het eerst door Europa tourde. Iedereen die me gevolgd heeft de afgelopen jaren, die naar mijn muziek luisterde en naar shows kwam, bedankt voor alle love and support ?? Ik kijk uit naar het weerzien in 2019, jullie kunnen nieuw werk van me verwachten. Ik werk er elke dag aan en kan niet wachten om het te delen met de wereld. Om de periode van Nachtlicht af te sluiten en ook voor iedereen die me solo heeft gemist in 2018, morgen release ik 2 live video’s, opgenomen in De Robot Studios in Gent. Liefs! Eefje? Opname en mix: @pjderobot_robotstudios ?Beeld: @maximedesmet Licht: @windeyann Visuals: @maxmana

Een bericht gedeeld door Eefje de Visser (@eefjedevisser) op

Over Eefje de Visser

In 2000 maakte Eefje de Visser haar podiumdebuut in haar geboorteplaats Moordrecht tijdens het 2000-festival. Negen jaar later won zij de ‘Grote Prijs van Nederland’ in de categorie singer-songwriter. In het begin van haar carrière schreef de zangeres haar nummers in het Engels. Voor het debuutalbum De Koek‘, dat in 2011 verscheen op haar eigen platenlabel, koos Eefje voor Nederlandstalige teksten. Aan 3voor12 vertelt ze het volgende over de switch in talen:

”Naar Nederlandstalige indiepop luisterde ik nauwelijks, er was ook niet veel. Ik had het idee dat als je Nederlandstalige muziek maakte, je meteen in een hoek zat waar je niet wilde zijn. Op een gegeven moment schreef ik in opdracht kinderliedjes, waardoor ik ontdekte dat ik toch iets met de Nederlandse taal had. Ik werd kritischer. Als een Nederlandse tekst slecht is, is ie ook meteen tenenkrommend.”

 

Bron: Instagram, 3voor12.vpro.nl, muziekencyclopedie.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.