Fulco krijgt steun van Marco Borsato en Guus Meeuwis

Geschreven door op 29 november 2012 om 11:59
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

De nieuwe single van Fulco, ‘Familie’, is slechts 1.24min lang maar de plaat raakt wél de kern. De single was het eerst te horen in de Nederlandse bioscoopfilm ‘Alles Is Familie’.

Fulco is een artiest waar nog weinig mensen in Nederland van gehoord hebben. Daar gaat echter snel verandering in komen, met zijn nieuwe single ‘Familie’ heeft hij een regelrechte hit in handen. De track duurt slechts 1.24min en dat is dan ook de reden van het succes, langdradig is de muziek namelijk niet!

Je moet de film eigenlijk gezien hebben om erachter te komen dat hij dit succes ook écht verdient. Na jaren van hard werken, tweede plaatsen in talentenshows is het nu dan eindelijk zover. De artiest uit Purmerend staat met een been op de eerste plek in de top40.

‘Familie’ is tot stand gekomen door Fulco’s goede vriend Chris Zegers. Hij ontdekte het nummer, oorspronkelijke titel ‘Familia’, in Cuba. Fulco’s tekstschrijver Rutmer de Roover schreef Nederlandse vocalen voor de muziek zodat het de hit kon worden waarmee Fulca kan doorbreken. En dat is gelukt.

De veertigjarige zanger krijgt steun van Marco Borsato, Guus Meeuwis en Frans Duijts. Iedereen is dolenthousiast en gunt de performer alle succes van de wereld.

Fulco. Zijn stem zegt alles en succes is hem met de paplepel ingegoten, beluister zijn single hieronder en ervaar zelf de passie van ‘familie’.

Fulco – ‘Familie’

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Marco Borsato Nieuws · Nieuws