Gabbers volgend jaar in nieuwe samenstelling terug in de Ziggo Dome

Geschreven door op 1 september 2017 om 10:49
Gabbers - Foto persbericht RTL

De Gabbers komen in 2018 terug naar de Ziggo Dome! De comedyshow keert op 29 en 30 juni terug in de Amsterdamse concertzaal, maar wel in een nieuwe samenstelling.

Gabbers in juni 2018 terug in Ziggo Dome

De comedyshow Gabbers krijgt een derde editie! Op 29 en 30 juni 2018 wordt het weer lachen, gieren en brullen in de Amsterdamse Ziggo Dome. De comedygroep zal in een nieuwe samenstelling op het podium te bewonderen zijn.

Guido Weijers, Jandino Asporaat en Philippe Geubels hebben helaas afscheid genomen van de show, maar worden vervangen door niemand minder dan Ali B, Martijn Koning en Najib Amhali! ‘Originele Gabber’ Roué Verveer is ook in 2018 gewoon van de partij.

Comedytickets

Tickets voor de comedyshow zijn op 1 september vanaf 16:00 uur verkrijgbaar. Kaarten zijn onder meer beschikbaar bij de volgende online verkooppunten:

Tickets (Primair) Tickets (Secundair)

Enorm succes

Op 23 juni 2016 stonden Roué Verveer, Guido Weijers, Philippe Geubels en Jandino Asporaat voor het eerst samen op het podium in de Ziggo Dome. Gabbers werd met meerdere shows in 2016 en 2017 een enorm succes. Toch vonden Weijers, Geubels en Asporaat het nu tijd om zich volledig op hun eigen projecten te storten en de show te verlaten.

Bron: Twitter, Gabbers.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.