Bakermat eind 2019 naar poppodium 013 Tilburg

Geschreven door op 3 oktober 2019 om 15:59
Bakermat - Foto: Robin Krahl via Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Bakermat komt naar Tilburg! De geboren Amsterdammer draait in december 2019 een melodische live-set als afsluiting van het jaar.

Bakermat naar 013

Goed nieuws voor de fans van Bakermat! De 27-jarige dj komt op vrijdag 20 december 2019 naar poppodium 013 in Tilburg. Dankzij zijn melodische sound en unieke kijk op elektronische muziek, is de producer al jaren een fenomeen binnen de internationale dancescene. Fans kunnen een avond boordevol hits en gloednieuwe muzikale ontdekkingen verwachten. De deuren van de Main Stage openen om 19:30 uur, waarna de show om 20:30 uur start.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van 013. Uitverkocht? Kijk hier!

Doorbraak

De Amsterdamse Lodewijk Fluttert begon in zijn studententijd met optreden als dj. Wat begon als leuk tijdverdrijf naast zijn studie, werd al snel een groot succes. Hoewel hij hits als ‘Zomer’ en ‘Vandaag’ geproduceerde zonder al teveel verwachtingen, brachten deze een internationale doorbraak teweeg. Vooral het nummer ‘Vandaag’, waarop de bekende toespraak van Marten Luther King te horen is, werd een megahit.

Zoektocht

Na zijn internationale doorbraak heeft de dance producer niet stilgezeten. Tussen de vele optredens door, maakt de artiest nog steeds muziek. In de afgelopen jaren is de Nederlander doorgegaan met het zoeken naar nieuwe geluiden die zijn eigen sound kunnen aanvullen. Met ‘Baianá’ als laatste vondst, heeft Bakermat wederom een hit te pakken. Benieuwd naar dit nummer? Beluister het hieronder!

YouTube player

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws