Leonardo DiCaprio vijfde keer voor Oscar genomineerd

Geschreven door op 14 januari 2016 om 22:11

De nominaties voor de Oscars 2016 zijn donderdag in L.A. bekendgemaakt! The Revenant met Leonardo DiCaprio heeft de meeste nominaties binnengehaald.

Leonardo DiCaprio

De Oscar nominaties voor 2016 zijn bekendgemaakt en dit kan zomaar eens een goed jaar worden voor acteur Leonardo DiCaprio! DiCaprio speelt in de film The Revenant, welke in totaal kans maakt op twaalf Oscars. De acteur zelf is genomineerd in de categorie ‘Best Actor’, samen met vier anderen.

DiCaprio is al jarenlang favoriet bij het publiek. Mensen willen kost wat het kost de acteur een Oscar gunnen, nadat deze al vier keer onder zijn neus vandaan is gepakt. Op internet zijn er hele community’s opgericht en gaan er veel meme’s in de rondte, alleen maar om Leo dan eindelijk zijn Oscar te zien winnen.

The Revenant

The Revenant is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Punke uit 2003. De film gaat over het harde leven van een Amerikaanse pelsjager in de jaren 1800. De pelsjager Hugh Glass, gespeeld door DiCaprio, wordt ernstig toegetakeld door een grizzlybeer. Zijn twee lijfwachten beroven hem vervolgens en laten hem voor dood achter. Als hij bijkomt besluit hij wraak te nemen en worstelt zich door het ruwe landschap.

Andere genomineerden

Natuurlijk is Leonardo DiCaprio niet de enige genomineerde. Zo zijn ook Michael Fassbender en Bryan Cranston genomineerd voor de beste mannelijke acteur. Wil je weten wie er nog meer genomineerd zijn? Kijk dan eens naar dit artikel!

 

Bron: The Lad Bible

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Leonardo DiCaprio Nieuws · Nieuws