Justin Bieber rijdt per ongeluk paparazzo aan met pick-up truck

Geschreven door op 27 juli 2017 om 11:59
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

Justin Bieber heeft per ongeluk een fotograaf aangereden na een kerkdienst in Beverly Hills. Justin stapte direct na het ongeluk uit om te checken hoe het met de man ging.

Justin Bieber rijdt per ongeluk fotograaf aan

Justin Bieber heeft woensdagavond per ongeluk een fotograaf omver gereden met zijn pick-up truck. De Canadese superster had net een kerkdienst in Beverly Hills verlaten toen hij zijn enorme auto instapte en wegreed. Daarbij raakte hij een opdringerige fotograaf die voor de auto stond.

Direct na de klap is op beeldmateriaal van entertainment website TMZ te zien hoe de popster uitstapt om de man te checken. Justin bleef bij de man tot hulpdiensten gearriveerd waren. Na het afleggen van een verklaring vertrok de zanger weer. De politie meldt dat de aangereden fotograaf geen levensbedreigende verwondingen heeft opgelopen.

Purpose Tour

Enkele dagen eerder kwam Justin nog in het nieuws nadat hij bekendmaakte het restant van zijn Purpose World Tour te cancellen. Op de officiële website van de popster werd gemeld dat Justin had besloten zijn resterende veertien shows af te zeggen door ‘onvoorziene omstandigheden’. Later liet Justin tegenover TMZ weten uit te kijken naar rust.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws