Ladies of Soul kondigen extra show in Ziggo Dome aan!

Geschreven door op 31 augustus 2017 om 14:19
En Vogue - Ladies of Soul - YouTube

Yes! De Ladies of Soul hebben een extra show aangekondigd! De diva’s betreden ook op vrijdag 23 maart het podium van de Ziggo Dome.

Extra show voor Ladies of Soul in Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van de Ladies of Soul! De dames kondigden in juni al aan dat ze in 2018 opnieuw naar de Ziggo Dome zouden komen. Destijds werd bekend dat de zangeressen op zaterdag 24 maart het podium betreden. Inmiddels hebben de Ladies een extra show aangekondigd!

Fans van de zangeressen kunnen ook op vrijdag 23 maart 2018 in de Ziggo Dome terecht. De opkomende edities zijn trouwens extra bijzonder: de Ladies vieren in 2018 hun 5-jarig jubileum! Dat wil je toch niet missen?

Conertkaarten

Tickets voor de extra show gaan op maandag 4 september in de verkoop. Deze zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Trijntje Oosterhuis

In juni werd ook bekend dat Trijntje Oosterhuis in 2018 niet meer als Lady of Soul het podium zal betreden. De zangeres gaf aan zich meer op haar eigen muziek te willen focussen en te stoppen bij de groep. Toch is Trijntje volgend jaar wel als special guest aanwezig!

Bron: Eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.