Ladies of Soul in 2018 terug in Ziggo Dome voor jubileumshow

Geschreven door op 7 juni 2017 om 15:50
En Vogue - Ladies of Soul - YouTube

In 2018 komen de Ladies of Soul terug met een concert in de Ziggo Dome. Zangeres Trijntje Oosterhuis zal ditmaal geen onderdeel meer zijn van de ‘Ladies’.

Ladies of Soul jubileumconcert

Op zaterdag 24 maart 2018 staan de Ladies of Soul weer met een concert in de Ziggo Dome. Tijdens de aankomende editie moeten de Ladies het doen zonder de stem van Trijntje Oosterhuis: zij is geen onderdeel meer van de groep. Wel komt de zangeres langs als special guest!

Tijdens het concert vieren de dames het 5-jarig bestaan van de soulgroep. Trijntje onderbreekt volgend jaar haar Nederlandstalige tour om als gastartiest mee te zingen tijdens de show.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Ladies of Soul 2017

Op 10, 11 en 12 februari 2017 waren de Ladies al te bewonderen op het podium van de Ziggo Dome. Naast de dames zelf waren ook gasten als Oleta Adams en Alain Clark aanwezig.

Benieuwd naar hoe het er tijdens de afgelopen editie aan toeging? Bekijk hieronder de aftermovie van de concerten in 2017:

YouTube player

Bron: Eventim.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.