Vampire Weekend-oprichter Rostam naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 15 september 2017 om 13:36
Rostam Batmanglij - Fotocredits: Moses Namkung (Wikimedia Commons)

De oprichter van de Amerikaanse band ‘Vampire Weekend’ staat in november 2017 in de Melkweg, Amsterdam met zijn debuutalbum.

Rostam in november naar Melkweg

Rostam Batmanglij, de oprichter van ‘Vampire Weekend’, staat op zaterdag 11 november 2017 in de Amsterdamse Melkweg met zijn debuutalbum ‘Half-Light‘. Begin 2016 verliet hij de band en koos voor een solocarrière als songwriter en producer.

Tickets

De voorverkoop van het concert in de Melkweg start op vrijdag 22 september 2017. Kaarten zijn vanaf 10:00 uur te koop via de onderstaande online verkooppunten:

Tickets (Primair)

Solo-carrière

Rostam Batmanglij werd geboren op 28 november 1983 in Washington, Amerika. Zijn ouders komen beiden uit Iran en wonen vanaf 1983 in Washington. De zanger richtte in 2006 de Amerikaanse band ‘Vampire Weekend’ op. In 2016 verliet hij de band omdat hij zich meer wilde richten op een solo-carrière. Zijn debuutalbum ‘Half-Light‘ kwam uit op 8 september 2017. Rostam is enorm trots op zijn album en zegt het volgende:

Many of the songs on Half-Light feel as though they could have become Vampire Weekend songs, except that they go somewhere else entirely. My music is about identity. This album is about identity.”

 

Bron: Melkweg.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.