Grungerockband The Posies brengt 30th Anniversary Tour naar Nederland

Geschreven door op 27 maart 2018 om 13:21
The Posies - Credits: persbericht Rise Agency - 2018 (zie mail)

The Posies bestaat dertig jaar en dat moet gevierd worden! In kader van zijn 30th Anniversary Tour komt de rockband voor vijf clubshows naar Nederland. Voorafgaand aan de tour staat het viertal op het podium van Into The Great Wide Open en Zomerpop.

The Posies naar Nederland

Het is alweer dertig jaar geleden dat The Posies werd opgericht. Om dit te vieren komt de grungerockband met een speciale 30th Anniversary Tour. De mannen brengen vijf clubshows naar Nederland en zijn voorafgaand aan de tour te vinden op het podium van Into The Great Wide Open en Zomerpop.

Tijdens de shows speelt de band zijn album ‘Frosting on the Beater‘ integraal. Daarnaast brengt het viertal classics van andere albums ten gehore.

Concertkaarten

Tickets voor The Posies zijn onder andere verkrijgbaar op de site van Ticketmaster. De voorverkoop van de clubshows begint op donderdag 29 maart, 10.00 uur.

Tourdata

31.08.2018 | Into The Great Wide Open, Vlieland
01.09.2018 | Zomerpop, Hoogwoud
10.10.2018 | Tivoli De Helling, Utrecht
11.10.2018 | Vera, Groningen
12.10.2018 | Nieuwe Nor, Heerlen
13.10.2018 | Podium Victorie, Alkmaar
14.10.2018 | Metropool, Hengelo

Heruitgave klassieke albums

Naar aanleiding van het dertigjarig bestaan van de band verschijnt een heruitgave van drie klassieke albums, namelijk Dear 23‘, ‘Frosting On A Beater’ en ‘Amazing Disgrace‘. De nieuw uitgave van de albums bevat ook enkele nooit eerder uitgebrachte bonustracks.

90’s grunge

In de jaren ’90 scoorden The Posies hits met hun alternatieve grungetracks ‘Dream All Day’, ‘Solar Sister‘ en ‘Flavour of the Month‘.

YouTube player

Bron: persbericht Rise Agency

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.