Lazy Jay maakt muziek voor nieuwe track Will.i.am en Britney Spears

Geschreven door op 28 november 2012 om 15:31
Britney Spears - Fotocredits: marcen27 - Bron: Wikimedia Commons

Het Belgische producersduo Lazy Jay heeft de muziek gemaakt voor de nieuwe single ‘Scream & Shout’ van Britney Spears en Will.i.am. De Belgen zijn gevraagd door Will.i.am om de single vorm te geven.

Toon en Jef martens, de echte namen van Lazy Jay, timmeren al een flinke tijd aan de weg. Zo scoorden ze een kleine hit met ‘float My boat’. Deze track is bij het grote publiek vooral bekend onder de naam 212 van Azelia Banks. Zij heeft er een hitje van gemaakt door vocalen over de muziek heen te gooien.
Verder zit Jef ook achter ‘Basto!’ waarmee hij verscheidene hits heeft gemaakt. Onder andere ‘Again and Again’ en ‘Gregory’s Theme’ zijn door hem geproduceerd.

Door Will.i.am en Britney Spears gevraagd worden is echter een enorme stap voorwaarts voor de 2 DJ’s.

“Ik werk vaak tot laat door in de studio en toen om drie uur ’s nachts mijn telefoon afging met een Amerikaans nummer, nam ik op en hoorde “Hello, it’s Will.I.Am from the Black Eyed Peas, How are you?” aldus Jef. Dit was wel even schrikken voor de producer. Nadat Will.i.am had uitgelegd dat hij wilde dat de producers muziek gingen maken voor zijn nieuwe track met Britney duurde het niet lang voor ze in het vliegtuig naar Los Angeles zaten.

Bekijk hieronder de videoclip:

Will.i.am – Scream & Shout ft. Britney Spears

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lazy Jay Nieuws · Nieuws