Graauwrock for Specials bevestigt komst Happy Band en Circus Reinardi

Geschreven door op 1 mei 2019 om 13:40
Graauwrock for Specials, Festivalpubliek, festival publiek, Festival crowd - Foto: Martin Sharman - (Bron: Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Er zijn twee nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Graauwrock for Specials! Ook Happy Band en Circus Reinardi treden op tijdens het festival.

Nieuwe namen Graauwrock for Specials

Bezoekers van Graauwrock for Specials opgelet! De organisatie van het festival heeft twee acts toegevoegd aan het programma. Op woensdag 29 mei 2019 geeft Circus Reinardi een optreden op het festival. Ook Happy Band maakt deze dag hun opwachting. Eerder werd de komst van Wolter Kroes en Bustaflax bevestigd. VOF de Kunst, Tijl Damen, Belinda en Snollebollekes werden later aan de line-up toegevoegd.

Kaartverkoop

Tickets zijn reeds in de verkoop gegaan via de website van het festival.

Graauwrock for Specials

Voor het eerst organiseert de organisatie van Graauwrock een festival dat voor iedereen toegankelijk is. Op bepaalde punten is het aangepast, zodat het mogelijk is voor mensen met een beperking om het evenement te bezoeken. Het festival vindt plaats in het Zeeuwse dorp Graauw en belooft een feest te worden waar iedereen wordt geaccepteerd zoals hij of zij is.

Winactie

Artiesten Nieuws mag vijf kaarten voor het muziekfestival verloten. Meedoen? Klik op de onderstaande Facebook post om mee te doen!

 

Bron: Persbericht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Festivals · GraauwRock Nieuws · Nieuws