WIN WIN WIN: Tickets voor GraauwRock of GraauwRock for Specials 2019

Geschreven door op 24 april 2019 om 12:05
Lollapalooza, 909 festival, Graauwrock, win tickets, Festival inpaklijst, Festival crowd, festival publiek - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

In 2019 viert GraauwRock niet alleen haar 20-jarig bestaan, maar ook de eerste editie van GraauwRock for Specials! Onder andere Racoon en Wolter Kroes staan dit jaar op het podium van het Zeeuwse festival. Artiesten Nieuws verloot vijf tickets voor GraauwRock én vijf tickets voor GraauwRock for Specials!

Hoe kun je tickets winnen?

Simpel! Ga naar de Facebookpagina van Artiesten Nieuws en tag iemand met wie jij graag naar GraauwRock of GraauwRock for Specials wilt gaan. Vergeet niet te vermelden voor welke editie je tickets wil winnen! Klik op de onderstaande Facebookpost om mee te doen!

GraauwRock 2019

Op donderdag 30 mei 2019 vindt alweer de twintigste editie van GraauwRock plaats nabij het Zeeuwse Graauw! Niemand minder dan Racoon staat aankomende Hemelvaartsdag als hoofdact op de bühne van het jaarlijkse muziekfestijn. Daarnaast bevestigde de organisatie eerder de komst van onder andere Wulf, The BlueBirds en Handsome Poets naar het festivalterrein.

Kortom: Een gevarieerd programma met een van Nederland’s bekendste bands als headliner!

GraauwRock for Specials

In 2019 vindt ook de eerste editie van GraauwRock for Specials plaats. Deze dag is speciaal opgezet voor mensen met een beperking, maar iedereen is welkom. Het is een samenwerking tussen de festivalorganisatie en stichting ’t Huus. Deze biedt zorg en ondersteuning bij wonen en dagbesteding aan de medemens met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Door de bundeling van kennis en ervaring van deze organisaties is GraauwRock for Specials er optimaal op ingericht om een onvergetelijke ervaring te creëren voor de bezoekers. Het festival vindt plaats op woensdag 29 mei 2019 van 13:00 tot 20:00 uur in Graauw. Onder andere Wolter Kroes, Bustaflax en Snollebollekes betreden het podium deze dag.

Ben of ken jij iemand die een onvergetelijke dag verdient op een festival vol topartiesten? Doe nu mee en win tickets!

 

Bron: graauwrock.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Fun Content · GraauwRock Nieuws · Nieuws · Winnen