Tupac songtekst wordt geveild!

Geschreven door op 6 september 2016 om 11:44
tupac leeft, Tupac Shakur - Foto Zennie Abraham - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Een week geleden ging nog de ronde dat Tupac nog leefde en nu worden zijn lyrics geveild! De lyrics die geveild worden komen uit 1996.

Tupac lyrics for sale

Na de selfie van vorige week waren de twijfels groot of Tupac niet nog leefde. Nu wordt er een handgeschreven songtekst van de rapper geveild voor 29.000 pond. Een oud werknemer van Tupac’s studio heeft de lyrics sinds 1996 bewaard en op de veiling gezet. Het gaat om de songtekst van het nummer Chasin’ Moments dat hij net voor zijn dood in 1996 schreef. Het nummer is uiteindelijk nog uitgebracht op het album Better Dayz dat is uitgebracht in 2002.

Meer in de verkoop

Moments in Time een handtekeningen dealer heeft al eerder documenten van de rapper verkocht. Onder andere een liefdesbrief die hij ooit heeft geschreven. Deze brief is verkocht voor 26.260 pond. Nog steeds worden hier documenten verkocht, omdat hij op 13 september 2o jaar overleden is. Onder deze documenten valt een brief die hij in de gevangenis heeft geschreven naar Death Row Uncut magazine editor Nina Bhadresher. De rapper zat toen vast omdat hij beschuldigd van aanranding en verteld in de brief dat hij een nieuwe start wil maken. De brief staat nu te koop voor 169.000 pond.

 

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Tupac Shakur Nieuws