K-Pop zanger Seungri beschuldigd van aanbieden seks voor investeringen

Geschreven door op 12 maart 2019 om 16:20
Seungri, BIGBANG - Fotocredits: LGE - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Nieuws uit K-Pop land! Seungri, de zanger van boyband BIGBANG, wordt beschuldigd van het aanbieden van seksuele activiteiten in ruil voor investeringen. 

Seungri stapt uit band vanwege beschuldigingen

Seungri wordt verdacht van het omkopen van investeerders. Dit zou het BIGBANG-lid hebben gedaan door seksuele activiteiten met prostituees aan te bieden in Koreaanse nachtclubs. Lee Seung-hyun, de officiële naam van de popartiest, heeft tijdens het verhoor alle beschuldigingen ontkend. Ook geeft hij aan zich terug te trekken uit de entertainment wereld. Op Instagram laat de zanger weten het momenteel erg zwaar te vinden. “Ik word al anderhalve maand zwaar bekritiseerd door het publiek en ben het voorwerp van onderzoeken door alle autoriteiten in het land.’’

Ook vertelt de artiest op zijn social media account mee te werken aan de lopende politieonderzoeken. Op deze manier hoopt de populaire Koreaan de beschuldigingen te kunnen wegvagen.

Drugs

Seungri kwam eerder deze maand al in de problemen door een petitie gestart door fans. Hierin werd geëist dat de muzikant uit de formatie zou worden gezet. Hij zou BIGBANG te veel onder de negatieve aandacht hebben gebracht. Naast het aanbieden van seksuele handelingen wordt Lee Seung-hyun ook verdacht van drugsverkoop. Volgens politieonderzoeken is dit niet de eerste keer dat een lid van de K-pop groep in aanraking komt met drugs. In 2017 werd een ander bandlid, genaamd T.O.P, een voorwaardelijke straf opgelegd wegens het roken van marihuana.

 

Bronnen: AD.nl, Twitter 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Roddels