Gangnam Style breekt Youtube record

Geschreven door op 24 september 2012 om 13:46
Psy - Credits: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

De wereldhit Gangnam Style van PSY heeft op YouTube een wereldrecord gebroken. De muziekvideo van PSY stoot daarmee ‘Party Rock Anthem’ van LMFAO van de troon.

De wereldwijde hit Gangnam Style van de de Zuid-Koreaan PSY is niet te stoppen! Op YouTube heeft de video van Gangnam Style inmiddels 2.597.238 ‘likes’ en daarmee is het de ‘leukste’ video ooit op YouTube. Daardoor heeft Gangnam Style officieel een plaatsje veroverd in het Guiness Book of Records.

Het record voor de meeste ‘likes’ op YouTube stond op naam van LMFAO’s ‘Party Rock Anthem’, die er ‘slechts’  1,6 miljoen heeft. Ook Justin Bieber’s ‘Baby’ (ruim 1,3 miljoen) en Adele’s ‘Rolling in the Deep’ (ruim 1,2 miljoen) scoren goed op YouTube qua ‘likes’.

Gangnam Style is inmiddels al meer dan 260 miljoen keer bekeken en dat in ruim 2 maanden! Dan Barrett, Community manager van Guinness World Records is dan ook enorm enthousiast over de YouTube sensatie: “In de afgelopen jaren was het ondenkbaar dat een video 100 miljoen keer bekeken zou worden, en nu heeft ‘Gangnam Style’  meer dan het dubbele van dat cijfer behaald in minder dan 3 maanden op YouTube!”

PSY – GANGNAM STYLE

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · PSY Nieuws