A Day At The Park organiseert ‘corona-proof’ mini-festival

Geschreven door op 17 augustus 2020 om 16:23
WOO HAH!, evenementenbranche, A Day At The Park, festivalseizoen, Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Festivalpubliek tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits Shali Blok - ArtiestenNieuws

A Day At The Park keert binnenkort terug met een bijzondere editie! Het festival organiseert in september een ‘corona-proof’ mini-festival.

A Day At The Park organiseert mini-festival

A Day At The Park organiseert volgende maand een mini-festival in het Kralingse Bos in Rotterdam. Het evenement, dat op zaterdag 19 september 2020 plaatsvindt, wordt geheel volgens de bestaande corona maatregelen georganiseerd. Zo wordt de dag ingedeeld in drie shifts van maximaal 250 personen. Bezoekers krijgen daarnaast een persoonlijke dansvloer met tafel, om anderhalve meter afstand te garanderen. Het publiek kan zo op veilige wijze genieten van de beats van Joris Voorn, Prunk en Baggi.

Allan Hardenberg, CEO van festivalproducent ALDA, is blij met het evenement: “Mensen worden blij van feestjes en wij van feesten organiseren. Wij zoeken continue naar mogelijkheden om onze festivals met de fans te verbinden en dat gaan we nu dan ook doen. We zijn blij met het mini-festival op 19 september in het Kralingse Bos.”?

Festivaltickets

Liefhebbers kunnen zich via de website van het festival inmiddels registreren voor de voorverkoop. De shifts vinden plaats om 12:00 – 15:00 uur, 16:00 – 19:00 uur en 20:00 – 23:00 uur. Elke shift heeft hetzelfde programma.

 

Bron: ALDA

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
A Day At The Park Nieuws · Festivals · Nieuws