A Day at the Park introduceert spetterende line-up

Geschreven door op 17 maart 2015 om 18:10
coachella, gratis festivals, Festival crowd, festival publiek - CC0 Public Domain, A DAY AT THE PARK,time warp

Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A Day at the Park en ook dit jaar zijn er op het prachtig aangeklede terrein diverse areas met een flink aantal (inter)nationale live acts en DJ’s.

Het Land van Bosse in het Amsterdamse Bos wordt voor A Day at the Park vanaf 12.00 uur ‘s middags tot middernacht omgetoverd tot een intieme festival area. We stellen je even voor aan de nieuwe line-up.

PARK STAGE OP A DAY AT THE PARK

0p de open air main stage van A Day at the Park zal met dit programma niemand stil kunnen staan. De Park Stage is het domein van Black Coffee, Eli & Fur, Erick Morillo, Housequake, Mark Knight, Pep & Rash, Sunnery James & Ryan Marciano en Umek.

FLOW STAGE VAN FRANKY RIZARDO

Nieuw dit jaar is de hosting van Flow. Deze stage, vernoemd naar het radioprogramma van Franky Rizardo op SLAM!FM wordt gehost door deephouse kenner Franky Rizardo met de beste en nieuwste deephouse van dit moment met Disciples, Fur Coat, Jasper Fioole, Low Steppa, Oliver $, Redondo, Technasia, en natuurlijk Franky Rizardo zelf.

UNDERGROUND STAGE UNDER THE RADAR

Het intieme Duits/Amsterdamse technofeestje onder de radar van Schiphol is terug! Op het radarterrein van het Amsterdamse Bos is er wederom volop plaats voor techno en deephouse van Arjuna Schiks (live), Benny Rodrigues, Dominik Eulberg, Gabriel Ananda, Ici Sans Merci, Oliver Weiter en Patrice Baumel.

BUDDHA TO BUDDHA AREA

De Buddha to Buddha craftsmen zullen iedereen ook weer versteld doen staan met hun verrassende activiteiten. Uiteraard ontbreekt natuurlijk ook de deep house-rooted dance van onder anderen Brian S, Delafino & Licious, Junior S, Loudgarden, Luuk van Dijk, Marcella, Tahko, Tom Ven en Yax.x niet.

THE PLAYGROUND

Nieuw! The Playground gaat hoge ogen gooien op A Day at the Park met dancefloor fillers en killers van Alamaison, Biggi feat. MC Elton Jonathan, Irwan, Jayh (live), Kris Kross Amsterdam, Lady Bee, Mr. Polska (live), Phalerieau & MC Alainde Lon, Snelle Jelle en The Darkraver.

A Day at the Park is niet zomaar een zomerfestival. het is luxueus, eigenzinnig, intiem en heeft een persoonlijke stijl. Kenmerkend voor het festival zijn comfort, kwaliteit, gezelligheid en vooral creativiteit. Het eten en drinken (bourgondisch, biologisch, en bijvoorbeeld een goedgevulde picknickmand) staat zeer hoog in het vaandel en bezoekers kunnen zich volledig mee laten voeren in de sfeer van het festival door de vele theater acts, kunst en decor. De programmering hiervoor volgt.

Tickets voor A Day at the Park 2015 zijn verkrijgbaar op de website van het festival.

A Day at the Park 2013 – Aftermovie

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
A Day At The Park Nieuws · Artiesten · Festivals · Nieuws